Založ si blog

Partizáni boli cool. . .

Zaujal ma rozhovor v televízii s účastníkom SNP.Uvedomil som si ,že v čase vojny mal sedemnásť rokov a za jeho odvahu a rozhodnosť si právom zaslúži najvyššiu úctu od nás ,ktorí aj vďaka nemu môžme žiť svoje životy. Nepotreboval ani mobil, ani počítač či obľúbenú sociálnu sieť a pochopil vo svojom mladom veku čo je správne a podstatné v jeho živote. Bezmedzne a maximálne odvážne nasadil to najcennejšie čo vlastní – svoj život , dnes keď niekoho napadnú zväčša sa otočíme a nevšímame si to…Ťažko sa mu musí chápať dnešná doba ak musí počúvať o udeľovaní čestného občianstva, či odhaľovanie búst ľuďom , ktorí pôsobili v politike a verejnom živote Slovenského fašistického štátu priamo kolaborujúceho s hitlerovským nemeckom.

Rahabilitujeme a velebíme ľudí, ktorí vedome spolupracovali, alebo sa vyjadrovali či sympatizovali s fašizmom.Tento partizán musel bojovať o život v horách,v zime , bez jedla či základnej hygieny.Pomáhal sovietským vojskám dostať sa čo najskôr k slobode a k mieru, pričom musel znášať každodenný smútok zo straty svojich spolubojovníkov.

Namiesto toho, aby naháňal dievčatá ,vzdelával sa alebo sa len tak radoval zo života…mal sedemnásť.Dnes už má 84 ,boh ho odmenil za odvahu a naša úcta?

Velebíme „otca slovákov“ ktorý sa otvorene prihlásil k fašizmu,a za slovenskú samostatnosť by sa spriahol aj z diablom. Keby nebol zomrel, neverím ,že by nespolupracoval z Nemeckom!

Pamätná doska odhalená človeku,ktorý predával slovenských židov „ako emisie“ za 500 ríšskych mariek,niektorí židia sa dozvedeli o svojej „národnosti“ až keď im to povedali!

Čestné občianstvo udelené človeku,ktorý nikdy nebude „cítiť výčitky svedomia“  voči riešeniu židovskej otázky!? Zo Slovenska utiekol cez Vatikán z nakradnutým židovským zlatom!!!Odsúdený na 20 rokov za vojnové zločiny….!!!

A mnoho ďaľších…

Čo sa to s nami stalo? Kde je naša úcta a zdravý rozum?

Preto sú partizáni cool, pretože s týmito hajzlami bojovali!!!!!!!

Nevyhrali vtedy a nemali by vyhrať ani teraz,pretože za posledných 67 rokov sa nič nezmenilo na tom, že fašisti vraždili, kradli, klamali a správali sa ako zvery bez kúska zľutovania. Preto sa mi bude vždy s takých mien ako  Tiso,Mach,Tuka a ďaľších mnohích zdvíhať žalúdok a úprimne sa budem hanbiť, že zastupovali túto krajinu. Hanbiť by sa mali aj tí, ktorí sa snažia rehabilitovať tieto slovenské fašistické hyeny a hlavne si na takúto akciu pozvať našich partizánov , aby im v ich hlúpych hlavách spravili poriadok!

Aspoň touto cestou za mladú generáciu chcem poďakovať všetkým ľuďom , ktorí svojím ľudským odvážnym postojom v neľahkej dobe priniesli obeť najväčšiu.Ľuďom ktorí sa nebáli postaviť zlu a pomohli ho zlikvidovať.

Nezabúdame a nezabudneme……Vaša obeť,naša sloboda….ĎAKUJEME!!!!

Irán, Fico a traja deme. . i

13.12.2013

Tak to som zvedavý kto zaplatí náklady tejto naozaj ušlachtilej misie. Jasne , demokratická krajina Irán každý deň dáva reklamu na Slovensku ohľadom dovolenky a volnočasových aktivít. Má najlepší teplý vzduch a najlepšie je si to aj natočiť na kameru , ak by niekto nevedel ako ten teplý vzduch v Iráne vyzerá… Skutočne blbosť slovákov nemá hraníc..jadrový [...]

Vivááááá Las Kažimííír. .. .vivá Las Vegááás. ..

26.08.2013

A ďalší skvelý projekt je na svete! Paráda, zástupy nakupujúcich z bločkami v rukách utekajú do Tiposu v očakávaní losovania a následne nejakej tej výhry! Hurá, sláva Vám pán minister! V čase , kedy je potrebné podrobne rozobrať všetky financie tohto štátu na drobné a citlivo hľadať úspory , v čase kedy treba dôsledne naštartovať políciu a ostatné [...]

SNP alebo strely do zátylku? .. . p. Čarnogurský

24.08.2013

Každoročne sa v období augusta vynárajú rôzne úvahy o Slovenskom štáte počas rokov 1939-1945.Tento rok nesporne najvýraznejšie zapôsobili slová kandidáta na „prezidenta“! Jána Čarnogurského. Povedzme si zopár faktov. 1. A. Hlinka a jeho strana ako aj jej predstavitelia boli nacionalisti a sympatizovali z fašizmom, sú o tom dokumenty a listy medzi predstaviteľmi [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

mathiass

Všetci sú ľudia , iba ja som človek...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 140882x
Priemerná čítanosť článkov: 7415x

Autor blogu

Kategórie