Založ si blog

Potrat morskej SASanky

Tak sa mi zdá , že v tej našej vlasti máme naozaj more.A hlavne veľmi rozbúrené, pretože celá naša politická scéna sa hojdá na tej našej rozheganej  várke v európskom mori neistoty a pomaly a isto s toho dostáva morskú chorobu. Nebolo by na tom nič zvláštne ak by táto choroba zachvátila mladých a hlavne nezdravo ambicióznych začínajúcich námorníkov. No keď už aj starí vlci zvracajú a prepadajú cez palubu – na čele z vojvodkyňou z Bratislavy – to už je silná káva,prepáčte rum aj pre mňa. Keďže európska flotila leží s polovice už niekde na dne stredozemného mora nechápem,že za akým dobrodružstvom sa vybrala naša posádka. Mala by vedieť ,že je lepšie zostať nad hladinou aspoň s tým čo z európskej flotily zostalo,pretože sa môže veľmi rýchlo prihnať na otvorenom európskom mori búrka a naše S.O.S nemusí nikto zachytiť.Preto by obzvlášť prvý dôstojník so svojimi štyrmi mušketiermi mali zvážiť zotrvanie na lodi než na opustenom ostrove niekde v mimo-vládno-parlamentnom neznáme.Pretože tam ich už nikto počúvať nebude…Iste,more býva zavše kruté a divoké,no naďalej verím , že príde pekné počasie a hladina bude opäť pokojná.

Zostala mi iba nádej…bohužiaľ!…no čo iné tak asi vymyslíme,že?

Irán, Fico a traja deme. . i

13.12.2013

Tak to som zvedavý kto zaplatí náklady tejto naozaj ušlachtilej misie. Jasne , demokratická krajina Irán každý deň dáva reklamu na Slovensku ohľadom dovolenky a volnočasových aktivít. Má najlepší teplý vzduch a najlepšie je si to aj natočiť na kameru , ak by niekto nevedel ako ten teplý vzduch v Iráne vyzerá… Skutočne blbosť slovákov nemá hraníc..jadrový [...]

Vivááááá Las Kažimííír. .. .vivá Las Vegááás. ..

26.08.2013

A ďalší skvelý projekt je na svete! Paráda, zástupy nakupujúcich z bločkami v rukách utekajú do Tiposu v očakávaní losovania a následne nejakej tej výhry! Hurá, sláva Vám pán minister! V čase , kedy je potrebné podrobne rozobrať všetky financie tohto štátu na drobné a citlivo hľadať úspory , v čase kedy treba dôsledne naštartovať políciu a ostatné [...]

SNP alebo strely do zátylku? .. . p. Čarnogurský

24.08.2013

Každoročne sa v období augusta vynárajú rôzne úvahy o Slovenskom štáte počas rokov 1939-1945.Tento rok nesporne najvýraznejšie zapôsobili slová kandidáta na „prezidenta“! Jána Čarnogurského. Povedzme si zopár faktov. 1. A. Hlinka a jeho strana ako aj jej predstavitelia boli nacionalisti a sympatizovali z fašizmom, sú o tom dokumenty a listy medzi predstaviteľmi [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

mathiass

Všetci sú ľudia , iba ja som človek...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 140892x
Priemerná čítanosť článkov: 7415x

Autor blogu

Kategórie