Založ si blog

Je čas opäť porážať slovenských politikov. .. .

V dejinnom vývoji našich politických dejín neexistuje azda slabšie obdobie na osobnosti ako v súčasnosti.Absencia kultúrnosti,nadradenosti dobra v prospech národa i postihnutie nie príliš vzdialeným časom budovania socializmu i chýbajúca elementárna reakcia na výkriky doby v posune času tak významného pre tvorbu nových impulzov,vytvorila sa na Slovensku politická garnitúra,ktorá spôsobila a spôsobuje nebývalé škody obrovského rozsahu.Neviem či sa vôbec nájde politik na našej scéne,ktorý je ešte bez poškvrny a či vôbec nejaký,ktorý nemyslí len na plné svoje vrecká a vrecká rodiny a známych.Ako občan sa necítim na Slovensku dobre,aj keď pracujem a snažím sa.Ako občan sa musím pozerať na bezprizorné skorumpované a nenažrané osobnosti,ktoré nerobia svoju prácu tak ako majú.Navyše sa mi smejú do tváre a tvária sa ,že som nepodstatný.

Ako by ste reagovali v mojom prípade?

 

Mám sa bezbreho pozerať ako tu istá skupina katolíkov,disidentov,komunistov,nomenklatúrnych komunistov,eštebákov a v neposlednej rade mafiánov /privatizéri 90 rokov/ spolu z ľudákmi okrádajú 6 miliónový národ chudobních ľudí?Mám súhlasiť s touto zberbou najhorších politikov v histórii Slovenska?

Mám rešpektovať prešľapy v ekonomike?Dvadsať rokov budujeme nové diaľnice,povoľujeme a podporujeme rôzne divné firmy,chýbajú nemocnice – hlavne tie moderné,mladí utekajú za prácou do zahraničia,nezamestnanosť rastie ako dlh Grécka,priemerná mzda je pod psa,minimálna je pod úrovňou úcty k ľuďom,ktorý za takú pracujú…dôchodcovia sú ako príťaž a pritom sú to naši rodičia…

Je to strašná hanba a zlyhanie páni ako Dzurinda,Fico,Hrušovský,Bugár,Mečiar,Slota a mnohí ďaľší,je to hanba Slovenska,keď vlastní robia takéto ponižujúce veci voči ľuďom ,ktorí im verili a veria.

Je strašné,že žijem v krajine kde na chladnej zemi leží človek – bezdomovec,ale stále človek ktorému tento štát nevie aspoň dať miesto na spánok.

Je strašné,že na Slovensku musím chodiť okolo žobrákov a hlavne žobrákov,ktorí vyberajú peniaze na zdravotné zariadenia pre deti.

Je strašné,že tu žijú ľudia,ktorí nevedia čítať ani písať a nemajú ani hygienické návyky.

Je strašné keď riaditeľ detského domova musí žobrať pre deti v takomto ústave ,aby im polepšil….

Je strašné,že táto krajina vedome povoľuje úžeru a z chudobních robí samovrahov.

Je strašné,že sa o tieto veci nedokážeme postarať….ale máme na iné veci ako sú Vaše benefity,čo tam po ostatních,kašlať na nich.

Je strašné,že dovážame potraviny,ktoré sme si dokázali pred rokom 1989 zabezpečiť v dostatočnom množstve a ešte ich vyvážať.

Je strašné,že takmer všetko dnes už stojí euro,ale euro je 30 korún…

Je strašné,že nedokážete riadiť túto krajinu ,je Vás 150 + vláda ale výsledok je otrasný,neviete využívať absolútne potenciál tejto krajiny,iba ste ju vohnali do veľkého prežratého stáda odkiaľ niet úniku nakoľko smeruje na porážku.

Je strašné,že ste tak slepí a hlúpy, aby ste to vôbec pochopili.

Najslabší,postihnutí a chorí žijú bez úcty,prečo ich nezaopatríme,posielam Vám mesačne dosť peňazí,stačí ak si tie Vaše prežraté papule odsuniete od válova a nachvíľku budete držať hladovku,ale najlepšie by bolo keby idete tam kde o Vás nebude počuť…

Je strašné,že sa musím každý deň pozerať v televízii,v dennej tlači a všade inde na perverzné a vulgárne fotografie,či čítať články bezduchého charakteru.

Je strašné,že dnešné deti – bohužiaľ – nepoznajú ani 10% percent toho čo som sa naučil v škole ja…

Je strašné,že po toľkých rokoch je táto krajina o ničom…

 

Túžim potom,aby sa konečne veci pohli,ale zdá sa,že všetky dostupné prostriedky,ktoré poskytuje ústava sa vyčerpali,preto sa potom nečudujte tomu čo sa stane a stávalo sa aj Vaším kolegom /otcom/,nie až tak dávno vzdialenej minulosti…je to nezvratný historický osud…

 

S pozdravom občan Slovenskej republiky o tom ako vidím momentálne moju vlasť…

 

Irán, Fico a traja deme. . i

13.12.2013

Tak to som zvedavý kto zaplatí náklady tejto naozaj ušlachtilej misie. Jasne , demokratická krajina Irán každý deň dáva reklamu na Slovensku ohľadom dovolenky a volnočasových aktivít. Má najlepší teplý vzduch a najlepšie je si to aj natočiť na kameru , ak by niekto nevedel ako ten teplý vzduch v Iráne vyzerá… Skutočne blbosť slovákov nemá hraníc..jadrový [...]

Vivááááá Las Kažimííír. .. .vivá Las Vegááás. ..

26.08.2013

A ďalší skvelý projekt je na svete! Paráda, zástupy nakupujúcich z bločkami v rukách utekajú do Tiposu v očakávaní losovania a následne nejakej tej výhry! Hurá, sláva Vám pán minister! V čase , kedy je potrebné podrobne rozobrať všetky financie tohto štátu na drobné a citlivo hľadať úspory , v čase kedy treba dôsledne naštartovať políciu a ostatné [...]

SNP alebo strely do zátylku? .. . p. Čarnogurský

24.08.2013

Každoročne sa v období augusta vynárajú rôzne úvahy o Slovenskom štáte počas rokov 1939-1945.Tento rok nesporne najvýraznejšie zapôsobili slová kandidáta na „prezidenta“! Jána Čarnogurského. Povedzme si zopár faktov. 1. A. Hlinka a jeho strana ako aj jej predstavitelia boli nacionalisti a sympatizovali z fašizmom, sú o tom dokumenty a listy medzi predstaviteľmi [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

mathiass

Všetci sú ľudia , iba ja som človek...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 140899x
Priemerná čítanosť článkov: 7416x

Autor blogu

Kategórie