Založ si blog

Vivááááá Las Kažimííír. .. .vivá Las Vegááás. ..

A ďalší skvelý projekt je na svete! Paráda, zástupy nakupujúcich z bločkami v rukách utekajú do Tiposu v očakávaní losovania a následne nejakej tej výhry! Hurá, sláva Vám pán minister!

V čase , kedy je potrebné podrobne rozobrať všetky financie tohto štátu na drobné a citlivo hľadať úspory , v čase kedy treba dôsledne naštartovať políciu a ostatné kontrolné zložky ,aby odhaľovali ekonomickú trestnú činnosť , v čase kedy je potrebné zrekonštruovať dane , aby sa konečne štát aspoň trošku nakopol , ste pán minister prišli naozaj z nápadom hodným Vášho mena.

Dopredu Vám môžem povedať, že tá Vaša lotéria bude účinná ako tie senzačné sociálne podniky. Úplne zbytočná agenda, práca navyše – peniaze vyhodené von oknom.

Výber daní nezávisí na vydaní, či nevydaní bločkov, ale na tom ako vysoké je zaťaženie subjektu , aby vôbec prežil. Môžete robiť lotérie aké chcete , pravdou zostane , že nie ste absolútne schopný pochopiť zmysel platenia a výberu daní…Ale dám Vám pár tipov na miesto toho MATES-u čo ste tak úmorne vymyslel niekde pri vode cez prázdniny.

-Nezvyšujte neustále sociálne a zdravotné odvody živnostníkom, tím ktorí si ich platia najvyššie. Za Vašej vlády stúpli v priemere o 700€ na osobu a mesiac.

-Znížte a zarovnajte všetky dane , nakoľko sa znižuje objem peňazí v obchodnom styku, čo zapríčiňuje malé obraty. Ľudia míňajú menej.

-Zrušte minimálnu mzdu./vzor Rakúsko – dali by sa zamestnať za nižšiu mzdu absolventi škôl, ktorých pracovné návyky sú aj tak na nízkej úrovni-potrebujú získať prax/

-Znížte záručnú dobu na denne používaný spotrebný tovar z dvoch rokov na pôvodných – pol roka /oblečenie, obuv, okuliare, poháre, hrnce, hygienické potreby….a pod./

-Schváľte zákon o hmotnej zodpovednosti štátnych zamestnancov, úradníkov a ministrov.

Toto je len zopár vecí, ktoré oveľa viac pomôžu ako nejaká lotéria, a určite by sa ich našlo ešte viac , len na to sa musíte pán minister naučiť jednu zásadnú vec – počúvať , veľa vecí Vám kvôli tomu uniká a zároveň nám nepomáha….

 

….už len dúfam ,že nabudúce nepríde nejaký ten nápad z ruskou ruletou…

 

Irán, Fico a traja deme. . i

13.12.2013

Tak to som zvedavý kto zaplatí náklady tejto naozaj ušlachtilej misie. Jasne , demokratická krajina Irán každý deň dáva reklamu na Slovensku ohľadom dovolenky a volnočasových aktivít. Má najlepší teplý vzduch a najlepšie je si to aj natočiť na kameru , ak by niekto nevedel ako ten teplý vzduch v Iráne vyzerá… Skutočne blbosť slovákov nemá hraníc..jadrový [...]

SNP alebo strely do zátylku? .. . p. Čarnogurský

24.08.2013

Každoročne sa v období augusta vynárajú rôzne úvahy o Slovenskom štáte počas rokov 1939-1945.Tento rok nesporne najvýraznejšie zapôsobili slová kandidáta na „prezidenta“! Jána Čarnogurského. Povedzme si zopár faktov. 1. A. Hlinka a jeho strana ako aj jej predstavitelia boli nacionalisti a sympatizovali z fašizmom, sú o tom dokumenty a listy medzi predstaviteľmi [...]

Slovenský futbalový . .. .. hnoj. ..

22.08.2013

Potom čo sa odohralo v nedeľu na štadióne Slovana som veľmi pozorne sledoval čo sa bude diať. Dnes bol vynesený rozsudok. Trest, ktorý Slovan vyfasoval je jedným slovom smiešny na úrovni jeho autora. Ak za sedem zranených /s toho 4 hospitalizovaní!/ vyfasuje pokutu a 3 zápasy bez divákov tak potom neviem koho SFZ chráni. Najskôr chuligánov. Pretože spoločenská závažnosť [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

mathiass

Všetci sú ľudia , iba ja som človek...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 140754x
Priemerná čítanosť článkov: 7408x

Autor blogu

Kategórie