Slovenský futbalový . .. .. hnoj. ..

22. augusta 2013, mathiass, Nezaradené

Potom čo sa odohralo v nedeľu na štadióne Slovana som veľmi pozorne sledoval čo sa bude diať. Dnes bol vynesený rozsudok.

Trest, ktorý Slovan vyfasoval je jedným slovom smiešny na úrovni jeho autora. Ak za sedem zranených /s toho 4 hospitalizovaní!/ vyfasuje pokutu a 3 zápasy bez divákov tak potom neviem koho SFZ chráni. Najskôr chuligánov. Pretože spoločenská závažnosť je veľmi vysoká.

V normálnej spoločnosti by Slovan dostal minimálne pokutu 200 000 € , do konca aspoň jesennej časti zápasy  bez divákov a minimálne podmienečné vylúčenie z ligy aj s odrátaním minimálne 6 bodov….áno takto sa trestá klub na ktorom búchajú delobuchy , ktoré kaličia ľudí!!!

Lenže naši futbalový odborníci vedia iba kecať a to doslovne. Už niekoľko rokov nechodím na futbal aj keď ho veľmi rád sledujem. Donútilo ma k tomu to , že na zápase mi najprv pristál pod nohami kameň ako svet a na ďalšom sa strhla nechutná bitka….pred niekoľkými rokmi…

Neschopnosť SFZ je teda jednoznačná , podpriemerné vedenie , ktoré čaká kedy zomrie na našich štadiónoch prvý človek. Nič nerobia pre ochranu , len im z našich daní platíme zásahy polície a policajtov , ktorý mohli mať voľný víkend ale musia strážiť vymletých puberťákov , ktorý zabudli na to , že už nie sú deti…

Koľko je ich dokopy na Slovensku? 200? no viac ich nebude…..a čo s tým vieme urobiť? Evidentne niekoľko rokov nič.

Je katastrofou ak predstavitelia futbalu vydajú rôzne vyhlásenia…a na druhej strane všetko ďalej zľahčujú a je im to vlastne jedno….už len ten trest je výsmech ľuďom , ktorý boli neprávom zranený.

Môžem iba skonštatovať , že Slovenský futbalový zväz na čele s pánom Kováčikom , stratil moju dôveru v ich zdravý rozum.

Páni zamyslite sa nad tým , ako pracujete aj za naše peniaze , lebo ak to nie ste schopný spraviť teraz stane sa to čo si nechce nikto z Vás priznať – ZOMRIE ČLOVEK!!!